Better times

The original artwork (sold) is pen and ink on 50x50 cm Bristol carton. Now available as museum quality Fine Art Print at 100x100 cm. Number three in a limited series of ten available.

bettertimes.png

Na verschillende carrières in de reclame en horeca kon Guus de onweerstaanbare drang om te tekenen en schilderen niet meer weerstaan. Begin 2015 begon Guus met het maken van tekeningen met pen en inkt. Niet veel later begon hij te schilderen met acrylverf op doek. Dat werd al snel opgemerkt door een plaatselijke kunsthandel en binnen een paar maanden was zijn eerste expositie een feit. 

Vier jaar, vele exposities en verkochte kunstwerken later ontwikkelt Guus zijn eigen stijl verder door en verrast hij zijn publiek, maar ook zichzelf, regelmatig met nieuwe invalshoeken, kleuren en vormen.

 

“Het werk van Guus kenmerkt zich door het gebruik van primaire kleuren, strakke lijnen die willekeurig gevormd lijken te zijn. Op een speelse manier komt hij tot een evenwichtige compositie. Mede door zijn onderwerp keuzes, kleurgebruik en compositie tovert Guus een glimlach op de lippen van de kijker. Uitgangspunt lijkt te zijn; Het werk moet prettig zijn om naar te kijken."

PNO expo.

 

“In je werk zien we een duidelijk handschrift, 'n sterk conceptueel eigen lijn, helder en fris kleur gebruik." 

Ballotagecommissie van kunstenaarsvereniging ARTES Bussum.

 

"Zeer origineel en goed verzorgd werk"

Ballotagecommissie Nationale kunstdagen

Mijn werk heeft altijd de titel van een lied. Soms is het een nummer dat ik veel draaide terwijl ik het schilderij of tekening maakte. Soms is het een naam die toepasselijk is. Terwijl je naar mijn werk kijkt kun je het betreffende lied luisteren door op de spotify knop te klikken.

Voor prijzen en informatie kun je mij een mail sturen: guus@vanlamoen.nl

Mocht je geïnteresseerd zijn in een werk maar ben je niet zeker of het in je interieur past? Neem contact met mij op en je kunt het werk dan een tijdje 'op zicht' thuis ophangen. Dan kun je rustig bekijken of het aan je wensen voldoet.

2019

Participant at the Multi Arts Event at Saint-Jean-Cap-Ferrat exhibition, France.

Permanent exhibition at 'Het Arsenaal' Naarden, The Netherlands

2018

Second solo exhibition tour in The Netherlands

Live painting exhibition, Sittard The Netherlands

Participant of the Dutch National Art exhibition

Westcord City Hotel Amsterdam solo exhibition

 

2017

Solo exhibition tour in The Netherlands

Joined local Art Association as board member

 

2016

Exhibition at gallery ‘Kunsthandel Dekker’ in Bussum

Artist of the month at PNO-Expo